Kung på vägen

Ja vill man vara Kung på vägen vilket jag gärna skulle vilja, då ska man självklart välja Dodge Ram 5,7… Grymt Kunglig!

IMPORTERAS. Dodge Ram säljs inte i Sverige genom någon vanlig generalagent, utan importeras av ett antal andra aktörer. En av de största är Exclusive Cars, som lånat ut den Dodge Ram som ALLT OM BILAR har provkört. Foto: David Jakobsson

För cirka 511 000 kronor får du känna dig som en kung med en V8a på 395hk, fyrhjulsdrift, åttastegad automat. Har man väl en gång satt sig bakom ratten och testat den är man fast. Okej, priset kanske inte var man fixar, men då kan man nöja sig med en äldre. Inte samma klass kanske till fullo, men Prins är inte fy skam heller;) Vill ha!!

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.