Magnus får inte se nu…

Nej, hoppas han missar bloggen idag, annars kan ni få se en av mina killar gå igång ordentligt. Ni som följer bloggen känner väl till hans ”usla” smak 😉

Diamond Back heter detta bygge som jag knappt vill kalla trike. Detta är ännu bara en prototyp med en Hayabusamotor men som har en härlig körglädje enligt dom som testat. Dom säger man ska ha en körupplevelse som på en ”riktig” MC då de främre hjulen lutar med i kurvorna då du svänger. Som ni ser nedan skulle nog även dom med min hydda kunna kliva ner i den då man kan vika upp taket. Hur jag sen tar mig ur den förtäljer icket historien 😉

Snygg och något för mitt garage? Nja, om man nu inte frågar Magnus förståss;) www.kickstarter.com för mera info.

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.