Peugeot nja…

Okej, jag är inte rätt man att döma det märket. Men jag har inte bästa erfarenheten av dom om än jag älskade då dom va i topp i rallyskogarna. Men nu verkar det vara lite mera sportbilsbetonat som gömts under skynket…

Av formerna att döma kommer man tänka på föregångaren och den sk supercar Onyx som man presenterade 2012.

Peuget Onyx 2012

Nog har man kikat på den då man designat denna konceptbil som ingen vet mycket om ännu råder knappt ngt tvivel om. Enligt uppgift ska den rymma fyra vuxna iaf så då finns ju chans att även jag skulle kunna rymmas vid en provtur 🙂 Men vi får vänta till April innan täcket kommer falla på mässan i Kina

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.