Bil & MC träffen 2014

Arbetet är i full gång och mötena är många. Vi firar ju 10 års jubileum varför träffen förhoppningsvis ska bli ngt speciellt i år;)

Mycket händer ju i centrum och ännu finns en delfrågetecken kvar att lösa. Men planerna 😉 Oj, vad jag vill skvallra;) men till allt är klart måste jag vara tyst. Men jag gör er gärna nyfikna;) Kan iaf avslöja att det är den 24 Maj ni ska heldagsboka. se mer www.kulturnatta.com

Torsdag idag vilket innebär garagekväll på MC klubben. En av alla höjdpunkter under veckorna.

På jobbet är det full pull… Gick en kompleterande truckutbildning igår vilket va mycket givande. Hjärnan behövde sig en uppsträckning märkte jag. Idag får jag en kille till hit till min avdelning samt skyddsrond. Mycket händer, men f..n va roligt:) Västerbottens Läns Landsting, vilken fantastisk arbetsplats, å inte konstigt heller med detta hus personal att NUS blev prisat. All personal bjöds på festliga tårtor vilket va förtjänat. Nej, snart jobbet vilket jag redan är på, men börja jobba alltså. Godmorgon

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.