Irakiska pedofiler

Och krigsdrabbade barn i Syrien. Skrev om detta häromdagen, men vad händer och vad faan kan jag/vi göra?? Har människan blitt totlalt vansinnig?

Irakiskt lagförslag från de Irakiska pedofilerna. Den nya lagstiftningen baserar sig på shiamuslimska religiösa regler.  Anledningen till lagförslaget ska vara att den muslimska ledaren Mohammed bildade familj med en 9åring, då måste ju alla män få göra detta sjuka.
Man blir ju skrämd av att läsa sådant här. Varför är detta inte förstasida i varje tidning och debatter i varje nyhetsprogram? Organiserad våldtäkt av barn i Irak? Världen måste agera!!! Inte nog med detta. Man har man också lagt ett förslag att vårdnaden om barn, att den alltid ska tillfalla mannen och ger en gift man rätt att kräva att hans hustru ställer upp på samlag närhelst det passar honom. Är detta sjukt eller är det jag som missat något? Hallå media!!!
Sen igårkväll somnade vi hemma med tårar i ögonen efter att ha sett hur Syriska barn lever mitt i de upproriska samhället där krypskyttar och bomber härjar dagligen. Små barn som aldrig känner trygghet och får en chans att vara barn. Lever för stunden och med rädslan att pappa kanske inte kommer hem mera eller att mamma blir skjuten medan hon hänger tvätt. ”Många krypskyttar har försökt skjuta mamma då hon hänger tvätt”, sa ett barn helt lugnt?
2014 är året och detta förekommer? Visst detta är inte det enda, det händer otrevliga saker överallt här i världen som man inte begriper varför. Men va faan gör jag? Vad kan vi göra tillsammans? Kan inte media ta upp det så Regeringen vaknar. Obama? Någon som har hans telefon nummer?
Jag är glad att jag lever och fått leva i Sverige och att mina barn och barnbarn får sova tryggt varje natt och äta sig mätta. Önskar bara vi kunde dela med oss av allt detta på något sätt.
//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.