Massa gott

Ja igår fylldes dagen kvällen och magen av en massa gott. Okej, min värk som just nu ligger i topp kunde fått försvinna, men allt det goda får ju en att glömma en hel del av den.

På jobbet flöt allt grymt bra. Känner mig ikapp med det mesta där.

Min son Max producerade sin första reklamfilm (16år) som han också med enkla metoder filmat själv åt ett företag här i Umeå. Grymt säger jag bara som en stolt förälder.

Parken pizza blev mötesplatsen innan klubbträffen igår. Vi äter som oftast där eller på Kärnans pizza (kolla deras pizza nr 34;) då dom har grymt goda pizzor och trevlig personal. På Parkens pizza har man nu också ny matsedel där man kan få en ”BP special” som varmt rekommenderas lite extra välgräddad;) Den låg också på våra tallrikar igår varför man va som en uppsvälld ballong på klubben efteråt.

Men nu äre Fredag och helgen obokad så man kanske skulle ta och fara på gym eller springa ngn mil på elljusspåret här på Ersboda… Näe skulle inte tro det… Varmt i helgen innebär troligen kolestrolintag i ngn kommun ett större antal mil härifrån och lite mera vånda över den tröga viktnedgången. Men va faan, det är ju vår och snart sommar å sen, ja sen så hinner vi fixa viktproblemen….;) Gomorron

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.