Honda paddlar man fram

Nu trodde Åke, Sjöqvistarn m.fl att jag skulle ge mig på dom med anl av vad dom åker för hoj. Okej, kanske inte hade varit så konstigt, men så är ej fallet denna gång;) Jag kan vara snäll också;)

Honda har iaf nu som första ATV monterat paddlar på sin modell Pioneer 500. Egentligen kan jag inte säga så mycket om paddlar då jag ingen erfarenhet har av att köra med sådana. Åker man gammbilar vet ni, då använder man sig av långa kryckor mellan sätena ist:)

paddlar

Paddlar = En liten vxl spak bakom ratten lagom för din tumme

Jag har däremot många ggr tänkt på hur det skulle vara att köra med såna. Halva körglädjen borde vara borta har jag tänkt. Samtidigt en snabb rallyväxling roar väl alltid en liten körglad pojke bakom ratten;)

Iaf, åter till Hondan så har den fem växlar framåt och kopplingen aktiveras automatiskt när du drar i en paddel. Motorn är en encylindrig fyrtaktare på 475 kubik.

Nya Hondan är garanterat en rolig arbetshäst eller leksak i skogen som gärna hade fått stå i förtältet på campingen. Då kunde ju även jag njuta av alla skogspromenader;) Gomorron

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.