Barbro en av många

Barbro en av många

Barbro en av många glada mc åkare som hittade till Sundsvall i helgen.

Alltså mc åkare måste vara ngt så fantastiska. Direkt efter nästan 20 mil på hoj i ständigt regnande kliver av och det första man utbrister är att resan va skitkul och helt fantastisk:) Å det va den också. Startade med föraning om att det kunde bli blött. Redan i Nordmaling öppnade sig himlen. Se va den öppen fram till målet nästan, Sundsvall och den stora mc kortegen.

Mc kortegen som i fjol va 1019 hojar stor hade i år krympt till 420 (va vad jag hörde)
Att regnet påverkat va helt klart. Och det påverkade oss också, för tror ni vi han fram?skratt. Rumpan på sista hojen syntes en bit framför blinkande polisbilar då vi nådde Sundsvall. Åke pikade HD åkarna snabbt att vi va sena pga alla dom som ”behövde” regnkläder, men sanningen va nog hellre att mc åkare ständigt ska stanna och äta och röka;)

Scandic city i Sundsvall va som vanligt vårt tak över huvudet. Trevligt hotell med fantastisk personal.

Men vad som gjorde oss mest imponerande va restaurangen Dragon house i centrum. Från det att man steg in mot den mongoliska, kinesiska och fantastiska salladsbaren kändes det som man va hemma. OTROLIG service direkt från dörren.
Ingen i vårt sällskap hade mött ngn sådant exemplarisk restaurang både då det gäller maten och servicen. Alla han med 4-6 vänder till buffén innan den avslutades med efterrätter. 129kr plus dryck för 2 timmars tuggande. Hade kunnat betala det dubbla, för det va det värt.

Som alla anar blir det inte kul med invägningen denna vecka. Men jag får väl skylla på som vanligt att barnen stulit skosnörens från mina springskor och att mitt utlånade gymkort fortfarande inte återlämnats nu då jag ska träffa mina behandlande sköterskor under veckan;)

Ha en fin Måndag och bra start på veckan. Och tack alla vänner för en oförglömlig helg.

//Big Papa

Ps. Hemresan gick över Bispgården, Sollefteå ist för E4an vilket vi varmt rekomenderar som hojväg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.