Skämmes lite

Ja egentligen borde man det. Anledningen är att man skrattat varje gång någon börjat prata om Citroën som en bra bil. Känner du inte igen dig? 70-talet och dessa grymt fula och överteknologiska farkoster. Sanningen va nog att vi inte begrep bättre. Kolla in lite av Citroën SM:s finesser så fattar du vad jag menar.

Citroën DS & SM visar verkligen att en ursäkt från oss som retade ”cittra” nördarna vore på sin plats. All den teknologi och smarta lösningar för ett fordon va kanske inte så dumt. Okej, meka i dom krävdes sin man. Och kanske det va just därför man hellre skrattade åt bilen än tog den på allvar just för att man inte va man nog att meka i den;) Så lite skämmes man kanske. Gomorron

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.