Renault ZOE sammanfattning

Man kan sammanfatta på många sätt. Men i ord säger jag, körglädje, miljö, innovation, säkerhet, teknik & revolution. Det sistnämnda då Renalut ZOE är först med att vara tillgänglig för oss alla ute på marknaden med 100% eldrift som passar vardagsbehoven.

Med Renault ZOE kan man föreställa sig gator som är miljövänliga och tysta utan farliga utsläpp. Rent praktiskt behöver man heller aldrig tanka då man fixar det hemma. Okej, mycket återstår innan vi har den perfekta elbilen med perfekt teknik.

Zoe2

Men nu har jag efter att fått njuta många mil och några dagar av något jag länge drömt om, nämligen att få köra och känna på framtidens bilar.

Har fått frågan flera ggr dessa dagar om jag skulle köpa en. Nja, i ärlighetens namn passar denna bil inte folket som är i farten hela tiden som jag. Då tänker jag egentligen bara på den körsträcka man tar sig på en laddning samt tiden för att fylla på batteriet igen. Jag flyger och far hela tiden varför jag helt enkelt inte har tiden att ”vänta” och söka snabbladdningsplatser. Men framtiden kommer garanterat med lösningarna på mina små problem och då köper jag garanterat en elbil.

För företag och privatpersoner som kanske inte kör mer än 10-15 mil om dagen är detta en fantastisk bil. Dessutom ingår i köpet hyrbilar i viss utsträckning om man nu ngn gång behöver t.ex till Sundsvall på IKEA 😉

Sammanfattningsvis så har ZOE kommit långt alltså. Visst finns flera på marknaden som jobbar mot samma mål så konkurrens finns. Men något annat som jag inte nämnt ännu är att Renault verkligen också tagit spetsen på är den ekonomiska lösningen. Bl.a kan man leasa batteriet:) Okej närmare ska jag inte gå in på den biten utan hänvisar vidare till Oscar på Bilbolaget på Teg. www.bilbolaget.com

Denna helg är nu över och Måndagen åter här. Ny vecka nya mål men med en ny upplevelse i ryggsäcken, Renault ZOE 🙂

//Big Papa

Ps. Om säkringen inte hållit inatt. Finns det ngn som har en grymt lång kabelvinda att låna ut då? Måste ju på jobbet…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.