Yrkesfordon

Eller familjebilar. Jag har en stor kärlek för dom, man vill ju ha space i bilen och känna sig som en kung på vägen 🙂

Redan som 18 åring hade jag ett antal små bussar som Ford Transit, Dodge och Cheva Van samt ett antal gamla VW bussar. Älskade dom alla, nja den gamla Transiten med en Volvo B18 under huven och obalanserad mellanaxel kanske jag kunde klarat mig utan;) Men att köra dessa större bilar är och va något extra tyckte jag då och så även nu.

En snygg bil som snart ska visas i sin helhet är VWs nya, ja faktiskt sjätte generationens minibuss, T6. Den har förutom en rätt snygg vardaglig design både bensin och dieselmotorer. Det ryktas även om att den kanske ska få Passats TDI motor på 240 kusar 😉 Faan va sugen man blir igen på att åter skaffa sig ett större fordon. Hmm iofs slipper jag ju nyinskaffning av husvagn då också, hmm 😉

Thumbnail

En annan häftig minivan som VW byggt är denna. Älskar designen som på ngt sätt tar en tillbaka till 60-talet direkt tycker jag. VW är helt klart på G och jag lär garanterat återkomma i ärendet 😉

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.