Grattis Porscheanställda, men vad får jag?

Att jobba på Porsche denna lönehelg hade inte varit helt fel. Man betalar nämligen ut en bonus till alla anställda på 8600 Euro.

Försäljningen har gått grymt bra för Porsche, troligen beroende på modellen Macan som jag nämnt en hel del här på bloggen. Nu beror inte dom bra försäljningssiffrorna på det jag skrivit, men ngn tusenlapp kunde väl jag också fått kan jag tycka;)

Oavsett tycker jag det är stort av dom att göra så här till sina anställda. Hoppas bara det nu gäller alla så det inte bara är en viss ”topp” inom företaget som får ta del av detta. Med en total omsättning på 17,2 miljarder euro borde det räcka till mig också 😉

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.