Björkstamarknaden, gocart & Täftelogen

Nu är det full fart på stan och Björkstamarknaden. En marknad som jag faktiskt inte sprungit mycket på.

I helgen funderar jag på försöka hinna med den då jag troligen som det känns nu hoppar över Sundsvall och MC dagen. Har du inget att göra på dagen så kanske vi springer på varandra i city alltså:)

Sen är det ju carting ute på Alvik 🙂 Inte ofta man springer på dom tävlingarna som är grymt familjära och underhållande. 12.30 öppnar det där du kan se gokartförare från 7 år upp till vuxen ålder tävlar om segrar och pallplatser i den andra deltävlingen av Norrlandscupen!

Ta med familjen och njut av nygrillade hamburgare och racing i hög hastighet. Inträdet är gratis.. 🙂

På kvällen imorgon är mitt tips Täftelogen även om det inte är min musiksmak men där Christoffer (logenboss) iaf lovar en helkväll du sent ska glömma med Hedins på scenen. Hedins orkester är idag en trio som ursprungligen kommer från välkända Bengt Hedins orkester. Bengt Hedins orkester lades dock ned 2004 och har sedan dess hetat Hedins orkester och fyller dansplatserna dom besöker. Välkomna unga som gamla hälsar Christoffer.

He hänn mytje mer å i och runt Ume.. Hinner jag kommer mera ut sen. Måste rusa på lunch nu 😉

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.