Hoho Lollo

Nu förväntar jag mig nästan ett litet platt paket från min vän Lollo 😉 Av ngn anledning varje gång en ny chokladkaka lanseras dyker det upp ett smakprov i min brevlåda, trots att hon vet att jag INTE ska äta det 😉 Så allt intag av choklad skyller jag på henne 😉

Iaf är det en gammal produkt som snart lanseras på svenskt vis. I Norge har man ngt som heter Kvikk Lunsj ända sedan 1937. Det är en choklad som påminner lite om Kit Kat eller den vi kallar Sportlunch, alltså en typ av kexchoklad.

Nu har man krossat ner Kvikk Lunsj och tillsatt lite havssalt i en chokladkaka som sedan får namnet Marabou Kvick Lunsj.

Längtar hem till brevlådan 😉

Här är pressmeddelandet:

"Norsk ”tursjokolade” sätter smak på nya Marabou Kvikk Lunsj 

Få svenskar känner till Kvikk Lunsj, men för våra grannar i väst är det ett av landets mest populära varumärken och ett givet val när man ”går tur på fjellet”. Bara över påsken, Norges friluftshelg nummer ett, konsumeras inte mindre än 20 miljoner ”tursjokolade” – vilket motsvarar nästan 4 stycken Kvikk Lunsj per person! Nu förenas svenskarnas favoritchoklad med norrmännens älskade chokladkex i den helt nya chokladkakan Marabou Kvikk Lunsj 185g. 

– Kvikk Lunsj förenar två av Skandinaviens mest populära varumärken och smaker i en och samma produkt. Resultatet är en unik kombination av den klassiska Marabou Mjölkchoklad tillsammans med spröda kexbitar av Kvikk Lunsj och en nypa havssalt. Jag är övertygad om att alla chokladälskare kommer välkomna denna norsk-svenska nyhet med öppna armar, säger Niklas Larsson, marknadsansvarig på Marabou. 

Marabou Kvikk Lunsj 185g kommer vara en del av Marabous ordinarie sortiment. Nyheten smyglanseras i Hemmakvälls butiker torsdagen den 13 augusti och finns sedan i övriga butiker från vecka 38."

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.