Sluta mata tiggarna!

Äntligen verkar flera ha börjat tycka som jag sagt från början. Ge inte ngt till tiggarna utan ist till de hjälporganisationer som jobbar för att ge dom stöd.

Nej, jag tillhör inte SD vilket folk tror bara för att man inte alltid tycker som V eller FI. Jag är röd och rätt mörkröd i botten men anser ändå att vi ska stoppa tiggeriet. Vi har bra socialt stöd i detta land och klara lagar och regler vi alla ska följa, gäller även tiggarna, men vi ska självklart fortsätta bli bättre och inte sluta jobba med att just det, bli bättre.

Vill du hjälpa tiggarna i Umeå så tycker jag Öppen gemenskap är en bra organisation att stödja, det gör jag.

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.