Bästa jobbet!!

Att vara testförare är väl många grabbars dröm. Iaf skulle inte jag tacka nej till att bli det. Jo, nej, jo kanske lite då jag redan har bäst jobbet hos Landstinget. Men en kort tjänstledighet på ett år och bara få testa vara testare vore ju häftigt. Kenny Bräck, en av alla mina motoridoler har nu fått chansen att få ytterligare en av hans pojkdrömmar uppfyllda. Nämligen att vara testförare  hos McLaren Automotives forsknings och utvecklingsprogram.

Kenny sa så här om sitt nya jobb Test and Development Driver:
”I am extremely proud to join the McLaren family in a development role for the new product. Every McLaren is developed and built by a team of very passionate people, and to drive one is a true driver’s occasion. Throughout my career I’ve been very passionate about car development, so to work with McLaren feels like a great fit. I have every confidence that future McLaren models will continue to put a smile on the face on anyone who drives one.”

”Test and Development Driver” Vilken cool namnskylt det hade varit att få bära. Jaja, Kenny är väl unnad att få det jobbet och kunskaperna som krävs besitter han nog mer än väl. Jag vet inte ens om jag skulle ha kunskapen och förmågan att ta mig i och ur dessa bilar så.. Önskar er alla en godmorgon ist och nöjer mig med mitt kontor med kulvertutsikt på NUS 😉

//Big Papa

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.