Nu lite hoj snack..

Hehe, nu snackar vi inte bara hoj utan även manlighet… Se, njut och drägla.. Jag gör det iaf.

Moto Guzzi, nja italiensk skit brukar jag tänka. Men inte för att det är skit, utan bara för att den inte fallit mig riktigt i smaken ännu. Men jag är inte sämre heller att jag kan ändra mig lite iaf och säga att dom kan va grymt snygga också, om man bygger om dom lite 😉 Men dom kan bygga hojar och har faktiskt gjort det ända sedan 1921 och gör det fortfarande;) Så alla tycker inte som jag om dom 😉

Ta denna av modell california som man nu byggt om och rensat av en hel del. Hojen blev brano eljest och man lyckades få fram det grymmaste utseendet med sina händer tycker jag. Bakom bygget står Venier Customs som byggt den på uppdrag åt en musiker.

Jag gillade den skarpt som sagt och lägger gärna till den i min ”vill ha” lista.

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.