Oförglömlig….

Ja denna helg som gått kommer inte ens en demens att radera från mitt huvud. Det va en av mina absolut bästa helger på många sätt!

Redan i Fredags började äventyret. Första anhalten vi la till va så klart hemma hos gode vännen Eilert Pilarm. Gissar att ingen närmare beskrivning behövs. Att det va ett tag sen vi sågs förstod jag då Eilert blev glad att se mig. -Jag trodde du va död Big Papa, det va hans första kommentar innan vi kramade om varandra. Å Eilert va frisk och pigg och med all säkerhet snart på scenen igen 🙂

Väl i Sundsvall efter diverse fikastopp, Dollarstore mm va det incheckning på Clarion Collection Hotel Grand i Sundsvall. Jag har bott mycket på hotell och har rätt stora krav då man ofta betalar dyrt för bra säng och bra service.

Susanne som jobbade i receptionen gav oss direkt känslan då vi klev in att vi hamnat på rätt hotell. Direkt vi landat bjöds vi på fantastiskt välkomstfika.

Det va starten på 10 kg viktökningen som sedan följde;)

20151002_160500

Toppenfräscht, modernt och lyxigt. Rummet med bad, bar och underbar säng med 5 meters takhöjd bör uppleves istället för att jag ska beskriva det. Det fanns t.o.m kaffe och te på rummet dygnet runt 🙂 Helt makalöst fint, rent, känslan av semester. Ptchhh sa det ganska snabbt då en kall Gin blåburk sprättades och sängen testades.

Efter att ha avnjutit både dryck samt avlägsnat resdamm väntade en fantastisk flerrätters middag med den underbaraste salldsbuffén man sällan skådat.

  

En kvalité som iaf jag inte mött många ggr. Tjejerna som jobbade i hotellets resturang visste hur en kund skulle tas om hand om och hur matens både ska lagas och serveras. Dom tjejerna hade fått jobb hos mig direkt den dagen jag öppnar ett matställe.

När jag berättade för arbetskamraterna i morse på jobbet om hotellet ställde jag frågan till dom. -När va ni 100% nöjda med en hotellvistelse? Aldrig blev svaret från dom. För min del har jag upplevt det nu, denna helg 🙂 Å gissa om jag planerar redan på att boka där igen 😉

Frukostbuffén som va i en klass som också måste upplevas gav mig lätt paltkoma. Vågar inte berätta för er hur mycket bacon denna kropp fått i sig i helgen. Ni som känner mig anar nog;) Men då paltkoman till slut lagt sig blev det självklart besök hos Stonetown där vi fick låna deras flaggskepp, en Victory vision 🙂

20151003_131125       20151003_121704

Långtur väntade sedan då Sundsvalls närområden erbjuder fina mc vägar. I Liden hos goda vänner väntade kaffe och Peters nybakta sockerkaka. Mera socker alltså 😉

Efter middagsbuffén på Lördag och en grymt trevlig dag blev det Sundsvalls raggarrunda med målet Pink Lady strax söder om S-vall.

IMG_20151003_191640

Där väntade… ja gissa?

20151003_195829 20151003_202054

Mera socker i en femtiotalsmiljö. Grymt trevligt ställe uppbyggt i värsta USA ala femtiotals stil. Gissa om man efter lite fler blåburkar och promenad på stan somnade ovaggad i grymmaste hotellsängen sen för att åter vakna till hotellets grymma frukostbuffé 😉

Söndag va man rätt nöjder efter att ha sovit en stund i badet 😉 Hemlängtan och längtan till Måndagen uteblev faktiskt, konstigt va 😉 Ikea, inte riktigt mitt ställe, men några timmar där och mera mat, köttbullar så klart och lite småsaker inhandlat.

IMG_20151004_144444

Borta bra men hemma bäst.. Ja så är det. Väl hemma avnjöts härliga varma mackor och intag av överdos med insulin 😉 Skönt att vara hemma, men ska jag bort igen och bo på hotell så står Sundsvall åter högt på listan och då självklart Clarion Collection Hotel Grand som verkligen imponerade.

Tack alla inblandade som gjorde helgen till ett oförglömligt guldkorn

//Big Papa

En kommentar

  1. Anna Borggren

    Hej,
    Tack själv – du förgyller vår måndag!!
    Vad roligt att du har haft det så bra hos oss, det blir vi stolta och glada över.
    Varmt välkommen tillbaka till oss på Clarion Collection Hotel Grand.
    Anna Borggren

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.