Hjälp till barnen!

Pappa varför?

Pappa Varför?

Jag brukar försöka stötta det mesta som rör hjälp till barn. Fick iadg nys på att det finns en förening som kämpar för barnens rätt till båda sina föräldrar, som kämpar emot orättvisa och onödiga omhändertaganden av barn som många gånger hellre borde få hjälp och stöd i hemmet istället för att fråntas sin trygghet, sina föräldrar.

De erbjuder hjälp med bland annat:

  • Granskning av vårdnads- och LVU utredningar. Om du har en utredning som innehåller fel eller är vinklad till motpartens fördel kan du via våra experter få ett utlåtande som visar på dessa brister på ett objektivt och sakligt sätt. Detta utlåtande kan din advokat använda som bevisning i huvudförhandlingen. Finansieras via rättshjälp eller rättsskydd.
  • Behöver du hjälp att prata med Socialtjänsten eller Familjerätten? Våra experter hjälper dig med stöd och kontakt eller kan vara med dig på möten med dessa.
  • Behöver du coachning genom tvisten, hur du ska göra, vilka val som är mest strategiska eller bara stöd. Vi erbjuder detta.
  • Dom kan hjälpa dig att granska psykologutredningar, riskbedömningar och andra förekommande dokument som kan ställa till besvär för dig i din önskan om en normal kontakt med dina barn.

Vill du veta mera så klicka HÄR

//Big Papa

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.