Ondskans ansikte

Många bär ondskans ansikte tyvärr. Bara det som hände igår i Trollhättan är ett exempel på en ung man som bar ondskans ansikte. Sen finns det olika typer som bär det och vad man gör av det. Jag har mött många och har även burit det själv också ibland. Man mår inte bra då man klär sig med det.

Ondskans ansikte bärs normalt av den som vill hindra andra människors utveckling i syfte att försvara och bevara den sjuka identiteten hos sitt egna jag.

Ondskan handlar oftast alltid om lögn och sina egna fantasier. Lögner och fantasier som sällan har några gränser.

När den som bär ansiktet konfronteras om sin ondska reagerar denne därför – helt naturligt – med förvirring. ”Det är som att den onde plötsligt förlora tankeförmågan” säger många som försökt beskriva mötet med denne genuint onda människan.

Ofta så är ondskans ansikte moralisk analfabet och maskeringsexpert också. Leendet och det insmickrande uppträdandet döljer dennes rätta jag. Det är känt att onda människor vägrar se sin egen personlighet. Den onde försöker alltid trycka ner andra för att upphöja sig själva. Denne hittar också på egna sanningar som inte har med verkligheten att göra eller angriper andra för att slippa ställas inför egna fel och brister.

Den onde betraktar inte andra som människor, endast som föremål för manipulation och kontroll. Då denne har helt avsaknad av empati och känslor, tänker denne och agerar snabbare än vanliga människor. Varje gång, detta är så tydligt.

Däremot så är sunda, friska och normala människor öppna, direkta och tydliga. Talar inte i gåtor. Ifrågasätter egna motiv, rannsakar sig själva och är solidariska med mänskliga värden.

Det gör tyvärr inte denne som bär ondskans ansikte…

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.