Formel E

Ja nu va det ju ca 2 år sedan Formel E eller F:E såg dagens ljus för första gången. F:E är bilracing som F:! men med elbilar.

Ingen Roboracebil, utan en Fornmel E bil 🙂 Rätt snygg..

Men nu ska man ta steget längre inom F:E och nämligen kasta ut föraren också. ”Roborace” är namnet på det som komma skall. Förarlösa F:E bilar som tävlar mot varandra ute på banan. Vi har ännu inte fått mycket detaljer kring nyheten mer än att man ska fösöka komma igång under 2016 alt 2017. Å bilarna kommer vara snabba lovar man. 300km/h ska inte vara några problem.

F.! glädjen då? Där man lika mycket har föraren som favorit, eller oftast mera än bilmärken och team. Vad händer med den glädjen nu? Nja, för min del vill jag nog ha en gubbe eller gumma bakom ratten för att känna denna riktiga spänningen. Eller vad tycker du? Kommentera gärna. Godmorgon och välkommen Måndag

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.