Min nästa

Ja får jag presentera min nästa. Hon är så fin och grann och står bara å väntar på mig. Min nuvarande får vara med i sommar också, men sen kanske Magnumen hamnar i mitt Garage 😉

Magnums Premium 21 tums Customhjul fram gör den till kungen av Custombagger. För att förstärka det visuella intrycket av 21 tums customhjulet fram, så är bakänden sänkt 25 mm. Inga kompromisser är gjorda när det gäller komfort och känsla, men en avsevärd ökning av attityd.  Den låga sitthöjden ökar din känsla av kontroll och känsla vid låga farter och stopp. Den är ju så jäkla grym alltså! 🙂

Från fronten till bakänden hittar du färgmatchande detaljer som exempelvis lackerad instrumentpanel. Dessa detaljer fulländar denna fantastiska skapelse.

Victory Magnum 106/6 V-Twin är smidig, effektiv – och extremt kraftfull.

Välbalanserad med elektronisk bränsleinsprutning levererar den förtroendeingivande prestanda. Växellådan är 6-växlad där sjätte växeln fungerar som överväxel.

Att Victory, den numera enda riktiga Amerikanska hojen tagit över i USA är ju inte så konstigt. Den har ju allt och lite till.

Den Amerikanska Polisen ville ha det bästa också varför snart HD är ett minne blott och Victory segrat även hos dom 🙂 😉

Nu fattar ni kanske varför jag kör med ett stort brett leende numera 🙂

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.