Volvo levererar till din bil

Kort före jul lanserade Volvo Cars världens första lösning för leverans av varor direkt till bagaget på bilar tillhörande Volvo-kunder i Göteborg. Nu fortsätter Volvo med utrullningen av sin in-car-leveranstjänst i Sverige genom att även göra tjänsten tillgänglig för Volvo-ägare i Storstockholm.

Volvo In-car delivery

Med början idag den 18 januari kan matbeställningar som görs med livsmedelsföretaget Mat.se på nätet skickas direkt till en Volvo-bil. Denna nya tjänst kommer att underlätta för Volvo-kunderna i deras vardag och spara tid.

Volvo In-car Delivery bygger på användningen av en digital nyckel som kan öppna och stänga bilen en gång. Volvo-ägare måste prenumerera på tjänsten Volvo On-Call. Därefter kan de enkelt beställa livsmedel, få ett meddelande om att leveransen har gjorts och bara köra hem med den. Tjänsten In-Car Delivery i Stockholm är för närvarande tillgänglig med nätbutiken Mat.se. Inom kort kommer ett större varuutbud att vara tillgängligt för In-car Delivery i takt med att Volvo Cars tecknar samarbetsavtal med fler företag. Fränt måste jag säga. Tekniken har snart inga gränser alls 🙂

När tjänsten kommer till våra regioner i Umeå och Västerbotten säger inte pressmeddelandet.

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.