Nya Mustangen

Fords modell Mustang har jag nämnt ett antal ggr här på Motorbloggen.

Nu har den nya modellen av Mustang gjort succé vilket inte var helt oväntat. Sportbilen har ju ett grymt utseende och ett grymt bra pris vilket fått kunderna att välja just den. Enligt försäljningssiffrorna hos IHS Automotive är den mest såld av sportbilarna i hela världen 2015 vilket man måste säga vara klart godkänt 🙂 110 tusen coupé versioner och 30 tusen cabbar i 140 länder. I Sverige låg den första kvartalet i år i topp med 112 sålda. Kan bara säga, STORT grattis till Ford med anl av detta.

Nu äre bara i mitt garage den saknas också 😉 Nattinatt om ngn timme 🙂

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.