Våra fantastiska brudar..

Många är tjejerna som har och har haft betydelse för motorkulturen.

Gumman är en av dom som igår fick sista skruven i sitt vinterbygge. Eller iaf är första delmålet nått, för hon har flera idéer som hon tänker gå vidare med då vi gjort bort denna sommar;) Fr.o.m imorgon blire alltså inte bara hennes Triumph vi kommer få se henne på 🙂

En annan som vi denna morgon får ta del av är Sara Lahalis. En MC brutta som är känd från boxningsringen, racevärlden, designat motorcyklar samt blivit en ambassadör för Triumphs bl.a. Bilden ovan är Sarah Lahalih’s Steampunk Leather and Wood Triumph Scrambler. Så djäkla grym hoj. Gumman är inte riktigt där än, men vem vet 😉

Frukosten idag som serveras med hjälp av Petrolicious video innehåller  en Honda CB175a. Och hennes kärlek till den är lika stor som den gumman fått till sitt bygge. Ja, man kan faktiskt förälska sig i sina fordon på ett friskt sätt 🙂 Se filmen så fattaru. Godmorgon

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.