Skinn & läder <3

Johan Karlsson, killen bakom JK Leathercraft och en god vän till mig skickade en överraskning som verkligen gjorde mig glad.

20160601_203931   20160601_204012

Johan som gjort rätt många grejer åt mig tidigare hade vid något tillfälle snappat upp en önskan jag hade om att förvara mobilen, plånboken och annat ”måste” då man är ute med hojen. Visst finns packväskor på hojen, men problemet visar sig då man kliver av och ska vandra runt å göra annat än köra. Väskan Johan gjort hänger man i bältet på byxorna bara. Å nu då nedersta valken snart försvunnit helt på mig så funkade den ju ypperligt. Å snyggt blev det å. STORT tack Johan!! <3

Johan har fått en gåva. Eller många egentligen, en av dom är just att jobba med skinn och läder. Från början en liten hobby och tidsfördriv, men med tiden upptäcktes han av fler och fler, främst motorfolk. Drömmen om ett litet familjeföretag va snart ett faktum. Idag driver han på sidan om sin sjukdom ett litet företag på deltid, JK Leathercraft. Efterfrågan på hans arbeten växer och jag vet hur mycket han har att göra, därför blev jag än gladare av presenten han skickade till mig.

Listan på vad som tillverkas just nu i hans lilla verkstad hemma på gården är lång.

Plånböcker, bälten, väskor, nyckelringar, ryttarprodukter, skinnpatchar, knivfodral, bältesspännen, vapenhölster, piskor, som sagt, listan tar aldrig slut.

Just nu klär han en sadel med sina flinka fingrar. Jag fattar inte hur han får till det. Jag syr ibland ett å annat skinnmärke på västen, bara det ger mig huvudvärk. Önskar man hade lite av Johans gåva, för det ser grymt kul ut då han klipper till och skarvar alla dessa skinnbitar och låter verktygen forma fram logos och mönster jag aldrig trodde va möjligt.

Har du några idéer, eller önskar en ny snygg sak till hojen eller T- Rodden så förverkligar han dom också. Du hittar Johan på facebook under JK Leathercraft eller på hans hemsida som du hittar HÄR

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.