Många tjejer och killars dröm

Ja det är att få bygga sig en alldeles egen bil. Christian von Koenigsegg hade en sådan dröm och uppfyllde den med råge som de flesta nog tagit del av.

En annan som nu också gjort det och då byggde en riktigt cool sportbil är en man som heter Moses Ngobeni från Giyani i Sydafrika. Han har alltid haft den drömmen om att få bygga en egen bil och nu står den där. Chassit har han själv byggt och andra delar har han återanvänt från olika bilar. Elsystemet är hans eget då han till vardags är elingenjör. Bygget har bara kostat ca 16 000 dollar vilket jag tycker är billigt för en sådan här häftig egenbyggd sportbil.

Så m.a.o är inget omöjligt så länge viljan finns. Godmorgon 😉

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.