Motorbloggen redy to take of

Ja då kör vi igen. Åter på hemmamark med otroligt mycket nya erfarenheter och insikter.

Det finns så mycket jag vill berätta men kommer nog inte att göra det här iaf. Dubai har många sidor, så mycket kan jag iaf börja med. För vår del har detta varit en fantastisk semester hos fantastiska människor. Men som de flesta säger, borta bra men hemma bäst.

20161112_164546 20161112_173022

En av alla saker vi fick vara med om va en ökenpicknick. Rakt ut i öknen med fyrhjulsdriften igång. En liten sjö, eller som vi känner till öknen, en vattenoas fick vara målet. Å gissa om där va vackert.

20161112_181833

En annan som vart i öknen som jag måste nämna då detta ska vara en Motorblogg är stuntmannen Tony Carbajal. Om ni inte minns så nämnde jag honom tidigare i år också då han satte burnout rekord med en Victory Octane.

Nu har han tagist sin Octane ut i öknen också, å gissa om jag blir avis då jag ser bilderna om än jag är nöjd med min fantastiska egna ökentripp 🙂

I ett pressmeddelande jag fick så säger Tony själv så här om sitt besök i sanden:

”It was kind of a Mad Max theme. Unleashing some of the Octane’s fury upon the desert. It has been my goal to show what Octane is capable of right out of the box with little to no modifications. Whether it be a Guinness World Record burnout, action packed stunt shows, a cruise through the canyons or racing across and jumping in the desert. Octane is a very capable machine.”

Victorys Octane är byggd för just dig som fortfarande har bus i kroppen även om den också är perfekt för bara lugn cruising hemma i stan. Ja inte just nu då, i Umeå iaf. För här är det nalta kallare å lite halkigare än det va för mig igårmorse då jag vaknade.

Godmorgon

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.