Sjöqvistarn & Åke m.fl..

Nu har ni lite och säga till om då ni ställer er jämte denna Lexus 😉 Mina vänner är lätt förtjusta i att spöka ut sina hojar med ledlampor ser ni.

Men nu är gubbarna i underkant för vad man kan göra med ledljus vilket Lexus här visar på en modell IS. ”Bara” 41999 st lampor har man monterat på bilen, 1,6km kabel. Anledningen till att man gjort detta va för att bilen skulle medverka i en musikvideo. Se nedan

Måste iaf medge att det va rätt grymt detta. Godmorgon och trevlig Fredag

//Big Papa

4 kommentarer

  1. Lars Gidlöf

    Hej

    Det är tur att det inte är Honda som gör Lexus, för att om så vore fallet så skulle ägarna, likt Sjökvistar’n o Åke tvingas kliva ur bilen, knacka lite här o lite där för att lamporna skulle lysa.

    Ett tips, jag kollade hemsidan för ÖMCC och de hade i ett medlemsblad bilder från deras 1:a Maj träff 2016. Av alla de bilder de hade så var det endast 1,5 bild som visade motorcyklar. En bild visade lite av en vit MC, en Victory från Ume, och sen en bild som visade hela motorcykeln, det var en svart Indian, också från Umeå. Så man vet ju att ÖMCC inte bara har fin klubbkåk, de tjat smak för hojar också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.