Fam Bergströms jul

Julen hos oss blir en nalta eljest men en mytje god jul. Visst ska vi träffa alla barn, barnbarn släkt å vänner. Men främst tänkte jag och gumman göra något för andra nu då våra små blitt stora.

Julklappshjälpen Umeås foto.

Varje jul brukar familjen göra något för någon. Några av våra barn har tidigare hjälpt den ideella organisationen Julklappshjälpen i Umeå, varför jag och gumman ansluter oss i år till dom med vår hjälp också. Dit har både företag och personer länge samlat och fyllt granarna med julklappar till människor, barn och vuxna som behöver dom. Dessa kommer vi hämta och leverera ut under veckan.

Bildresultat för sjukhus jul

Det finns också utrymme för mig och gumman att besöka Umeås sjukhus (Barnmottagning) på Julafton med julklappar till barnen som ligger inne över jul. Så känner du någon som ligger inne över julen och vill ha en liten ”klapp” så äre bara å höra av sig så vi inte missar någon. Vi delar så långt det räcker.

Micke Bergströms foto.

Sara Vennerberg, ansvarig för Mini på Lindholmsbil åsså undertecknad

Samtidigt som vi ska göra lite nytta så samverkar Motorbloggen BigPapa.se och Lindholms Bil och #Minifixar (givare av många ”klappar”) transporterna till mottagarna samtidigt som Mini Clubman ska testas ordentligt 😉 Egentligen hade en maskin från POLARIS från UTMAB kanske varit roligast att använda i vinterväglag, men den ”riktiga” snön är ju nalta försenat så…

Bildresultat för mini clubman 2016

Mini Clubman som säljs av LindholmsBil är en småbil som länge väckt min nyfikenhet och som jag skrivit några artiklar om tidigare. Blir en julbonus för mig nu att få testa den i veckan och se om den uppfyller mina förväntningar 😉

Bildresultat för Lindholms bil umeå

Bildresultat för mini clubman 2016

Lastutrymmet i Mini Clubman ska visst vara ngt enastående för en småbil. Så har du eller ditt företag ”klappar” kvar under granen utan adresslapp så hör av dig så hämtar vi.

Lindholms Bils foto.

Vill du veta mera om Mini fixar projektet och vad Lindholmsbil gör så kolla in länken HÄR och filmsnutten nedan.

Micke Bergströms foto.

Hmmm, nu ska jag bara få hem gumman från butiken också utan tillägg i hennes önskelista 😉

//Big Papa

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.