Harleyägarna jublar

Dock inte alla. Men nu då Polaris meddelat att man ska sluta producera Victory så hörs en del glada röster på Facebook från HD ägarna. Även de s.k wannabes kommer med sin erfarenhet, ni vet dom som gärna pratar, men egentligen inte vet vad dom pratar om. Dom sitter på Blocket och kör hoj istället för att ta körkortet 😉 Nu gäller det såklart inte alla som kommenterat stoppet negativt utan många röster, även från mc åkarna beklagar det som hänt, om än det inte är den värsta katastrofen i vår världshistoria, kanske t.o.m att det blir tvärtom istället som det nu spås om 😉

Men nu med anledning av Victorys stopp kan man ju undra om HD,s överpriser växer ytterligare. För att man betalar för namnet, det tror jag de flesta håller med om.

Bildresultat för indian motorcycle

Indian ligger ju något högre i pris jämfört med HD. Visst, kvalité kostar. Men hur lång tid dröjer det nu inte innan HD börjar försöka närma sig tro? I många kommentarer verkar man oroa sig för det. Tror iaf i ett första skede att ingen märker av det ngt nämnvärt, om det nu blir så.

Som ni säkert förstått så blev vi Victoryägare nalta förvånade igår över Polaris beslut. Men för den saken skull är vi allt annat än oroliga ändå. Vi vet ju att våra hojar blir inte sämre för det och absolut inte mindre attraktiva heller 🙂

Förr sa man att köp en Victory som inte din granne har, nu säger man, vi har något grannen aldrig kommer kunna köpa 😉

Är du sugen på bli en lycklig Victory ägare medan dom fortfarande finns nya, eller en Indian som gör att du hamnar i blickfånget varhelst du stannar? Behöver du service med kvalité på din motorcykel? Besök Polaris och UTMAB på Klockarbäcken i Umeå som säljer och repar det man behöver på väg, i snö och ute i terrängen. Alla märken är välkomna så ring och boka tid, våren är snart här. (klicka på länken)

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.