MC navigator

TomTom lanserar nu nya RIDER 42, 420 och 450 vilket såklart måste uppmärksammas.

Våren har kommit i delar av Sverige och våra vänner på MC har börjat rulla ute på våra gator. Med detta innebär också för oss MC åkare mycket planer om vad vi ska hinna med, vart vi ska hinna köra osv. Sverige har mytje roliga MC vägar runtom i landet.

Jag har hyfsat lätt att orientera mig tror jag. Därför missar jag garanterat mycket sevärt och spännande rutter, både  i min närhet och ute i landet. I år ska både jag och gumman därför ha våra hojar utrustade med TomToms motorcykelnavigator 450 vilka nu är beställda.

TomTom 450 är en fullmatad navigator med livstids uppdaterade världskartor, färdiginställda mc rutter som ständigt uppdateras och som är framtagna av ledande mc-tidningar, trafikinfo, övervakningskameror, tydlig och smart skärm som klarar touch utan att du måste ta av handsken. Listan kan göra hur lång som helst. Med TomTom på styret, eller i bilen också där den fungerar lika bra, så får du en mycket tryggare körning då du får en bra överblick på vad som väntar dig längre fram. Självklart kopplas navigatorn upp med ditt headset i hjälmen, mobilen etc via Bluetooth

TomTom säljer inte bara navigationsutrustning utan även andra saker som gör din dag mycket bättre, så kolla deras hemsida HÄR  🙂

Bildresultat för påsktrafik

Från säkrare och roligare körning till väntande påskhelg.

Bildresultat för påsktrafik

Påsktrafiken är ju känd för att kunna vara väldigt riskfylld med olyckor till följd. Därför vill jag uppmana till försiktighet då ni åker ut på vägarna. Bättre sent framkommen än tidigt bortkommen, som man brukar säga. Trevlig påsk önskar jag och min familj er alla!

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.