HD delar blir Gin

Haha, ja och delar lär det finnas många av varför det är bra att dom återvinns. Men att man skulle hitta Harley davidson delar i flaskor, det kunde jag aldrig ens drömma om 😉

Spritdrycker med mask och andra insekter har jag hört talas om. Men nu har Ehinger Kraftrad skapat en Gin med HD delar som man kallar, The Archaeologist. Låter inte direkt lockande, men testar gör jag gärna. Kanske håller måttet betydligt bättre än vad motorcyklarna gör 😉 Skämt åsido så finns den i tre olika flaskor med elar från Flathead 1939, Knucklehead 1947 och Panhead från 1962.

Att grejerna är rengjorda innan man stoppat ner dom utgår jag från. Billigaste av flaskorna kostar 900 euro. Dyrt tycker jag för lite HD skrot. fast spriten är ju värd något 🙂

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.