Noliabloggen 2017

Stora Nolias foto.

Ja nu så är det äntligen dags igen. Den officiella Noliabloggen drar igång och rapporterar inför, under och efter Noliamässan. Motorbloggen drar sig därför tillbaka lite men kommer med ngt inslag då och då ändå 😉 Nolia är ju fyllt med massor av motor också 😉

Här på Noliabloggen kan du följa och få tips om vad som händer inne på Noliaområdet som öppnar nu på Lördag den 5 Augusti. Arbetet med att bygga upp en av det största mässorna vi har håller på för fullt.

Har du något du vill förmedla inför eller under mässan är det bara att kontakta mig på 070-2139393 eller på mejl, [email protected] Jag hälsar gärna på i din monter 🙂

Det är mycket som är nytt i år. Bl.a så blir det stora scenområdet inomhus vilket kommer bli kanon då vädret kan störa annars. På scenen kommer det också bli förutom musikunderhållning med toppenartister, en mix av intressanta föreläsningar, debatter, underhållning för barn mm. I anslutning till scenområdet finns Stora Nolias Wine & Beer Tasting, en restaurang där man kommer att kunna äta god mat och även prova vin och öl 😉 Detta och mycket annat alltså. Så visst ses vi på Stora Nolia i år också?

Vill du veta mera om årets mässa så hittar du länken HÄR

//Big Papa

 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.