Nytt från Volvo!

Geely nu största ägaren i Volvo efter att ha köpt 167 miljoner aktier i lastbilstillverkningen.

Bildresultat för volvo grävmaskin

Kinesiska Geely äger redan Volvo Cars sedan 2010, Volvo Cars gör personbilar under namnet Volvo. Ett oväntat köp enl sakkunniga då Geely redan har fullt upp med personbilssidan. Geely har ingen bakgrund med tillverkning av lastbilar varför det ska bli spännande att se hur utvecklingen kommer bli nu. Men företaget verkar ju vilja planera långsiktigt men kan ju ha en anna plan bakom varför dom köper detta. Kortsiktigt betyder inte affären något för våra svenska Volvo arbetare.

HÄR kan du läsa mera

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.