Årets sommarfest

Roadshow

Man behöver inte vänta till en av sommarens bästa motorfester, Roadshow hos Umeå Terräng och Motor AB. Man kan redan nu besöka och testa nytt och begagnat. UTMAB säljer inte bara motorcyklar utan också fyrhjulingar, släpvagnar, kläder och snöskotrar å lite till 🙂

Roadshowen kommer vara i Umeå den 27-28 Juli. Men kan du inte vänta så kan du passa på att kika in massa skönheter från Indian även i Lycksele under Motroveckan den 25-26 Juli. Och självklart får du provköra alla maskiner.

utmab

Behöver du vårservice på MC,n eller hjulingen ring och boka tid på verkstaden som är proffs på de flesta märken 090-144030. Det gjorde jag 🙂

Godmorgon

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.