Grymt snygg

Ja helt fel är inte den nya Jeep Gladiatorn som man nu officiellt visat upp på Los Angeles Auto Show.

Nya Wrangler pickup finns i många utföranden

Under huven finns fnv bara V6:a på 3,6 L som levererar 285 hästar. Men framledes kommer flera varianter på motorer. Till dom kopplas en manuell sexväxlad låda eller en automat som är åttastegad. Självklart går det som på tidigare Wranglers att hänga av fönster och dörrar och få den ultimata känslan. Detta är en kärra jag absolut skulle kunna tänka mig. Är du sugen får du vänta till våren innan man börjar leverera dom till ett pris som ännu är okänt. Men säkert dyrare än Skodan min.

Godmorgon

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.