Medicin mot stress löst!

Nu har man fastslagit något jag iofs redan visste om. Motorcykelkörning minskar stress.

Bildresultat för avslappnad mc körning indian

Bakom studien ligger ett forskareteam från UCLA Semel Institute for Neuroscience and Human Behavior. Under forskningen tittade man på puls, hjärnaktivitet kortisol och adrenalinvärden innan, under och hur dom såg ut efter körningen. Tvärtemot bilkörning som ökar stress minskade stressen vid MC körning.

Bildresultat för avslappnad mc körning indian

Detta märkte jag av direkt jag började köra hoj. På en gång hojen kommer i rull hamnar kroppen i ett läge som bara ger en gott. Åker man längre hinner man slappna av och fundera över massa saker. Grmt bra mot depression också.

Mer MC åt folket alltså och kanske subventionerade körkort ur hälsosynpunkt 😉

//Big Papa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.