Förbjud tunnelbanan!

”FÖRBJUD TAXI.BUSS.TUNNELBANA i storstäderna från år 2020!

Relaterad bild

Nej det är inte Miljöpartiet eller Vänsterpartiets som ligger bakom. Jag är en helt vanlig svensk som bor på landet och som totalt tröttnat på alla dessa förslag och förbud mot vedspisar, flygskatter, höjda bränsleskatter, förbud mot dubbdäck osv. som ni politiker stoppar i halsen på oss som inte har den valfriheten som ni har i storstäderna. Har ni verkligen inte större problem att lösa?

Jag är så djävla trött på er som inte förstår att alla i Sverige inte har en kvarterskrog runt hörnet, eller kan hoppa på bussen eller ta en taxi till sjukhuset då det är dags att föda.

Visste ni att det finns människor på landsbygden som har tur att bo där det kommer 2 bussar dagligen, hos merparten kommer inga bussar alls längre?

Visste ni att det finns människor som inte ens kan ringa efter en taxi för det finns inga utan får be grannen om skjuts 10 mil till sjukhuset då det är dags att föda?

Visste ni att det finns folk på landsbygden som har 30 mil till närmaste teater eller krog och istället väljer att en gång om året åka till Teneriffa med familjen?

Så om jag får bestämma så får ni storstadsbor gå eller cykla från 2020 och känna på hur det känns att bli totalt överkörda och ignorerade, och det har inget med avundsjuka att göra utan bara en fråga om allas lika rätt, och miljö såklart.
Ni storstadsbor är så djävla bortskämda och borde skämmas. Vi lever i samma land och borde ha samma rättigheter!”

Ligger mycket sanning i denna text

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.