Bättre förr eller?

Lån är och har blivit en riktig djungel. Lånade pengar är i många fall nödvändiga för att kanske göra sin livs affär, eller snabbt lösa en kris man hamnat i då vattenskadan bara måste lösas omgående. Eller så kanske reslusten smugit sig på då man lessnat på den kalla sommaren som vi t.ex har bakom oss just nu.

Bildresultat för gamla sparbanken

Den gamla Sparbanken var den bank dit de flesta gick förr i tiden. Men nu äre nya modernare tider och tillgången till utlånare har vuxit sig enormt stora vilket är bra. Det är mera konkurrens och bättre möjligheter för en själv att hitta den låneform som passar just dig.

Bildresultat för money borrow

Internet är en bra plattform som alla idag har tillgång till. Att jämföra olika lån som t.ex. sms lån är snabbt och enkelt och där du direkt får veta lånekostnader. Att jämföra olika utlånare samt söka sms lån med direkt utbetalning ger dig stora fördelar.

Bildresultat för money swedish

Hos de gamla bankerna krävdes en hel del förberedelser innan man hade lånet klart. Själv minns jag alla otaliga gånger man bokade tid hos bankkamreren, klädde upp sig lite och drog rakhyveln över hakan. Gällde att se rekordelig och betrodd ut 😉 Numera är det brano enklare och man kan sitta med morgonrock nyvaken och med några knapptryck på mobilen få pengarna direkt på kontot. Sen äre bara att shoppa bilen, gitarren eller fixa vattenläckan i badrummet 😉

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.