Motorfest i Bodbyn

Hej alla motorvänner. Tänkte jag skulle ”hinta” i tid så ni hinner lägga in den 21/9 i er almanacka

ICA Börsen

Sommaren och arrangemang är ju inte slut ännu. Ett bra sätt att gå mot sommarens slut är att tänka på julen och alla som har det tufft. Därför inbjuds du/ni med entusiastfordon att medverka på KUNDDAGEN I BODBYN.

Där kommer ICA Börsen som är arrangör samla in pengar till julmatskassar som sedan delas ut till behövande till julen. Förutom uppvisning av era fordon kommer det finnas underhållning för både vuxna och små, lotterier (grymma vinster), tipsrunda, fika och hamburgare mm.

Den 21/9 mellan kl 12.00 – 15.00 håller vi på. Tomas på ICA Börsen Bodbyn har lovat oss finväre 🙂

Välkomna!

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.