Nörd i mycket

Man kan nörda sig i mycket. Så också i ljud och oljud. Ta till exempel HD:s motorljud som dom tog patent på. Eller musiken från en Indian motorcykel vid gaspådraget, ngt som får vilken päls som helst att resa sig och som t.o.m spöar HD i ljud.

Husqvarna släpper platta med motorsågsljud

Vad jag däremot inte hade en susning om, men inte är förvånad över är att folk t.o.m går igång på motorsågsljud. Husqvarna som nu tillverkat motorsågar i 60 år firar sin födelsedag med att just släppa ljud på cd skiva.

Bildresultat för husqvarna motorsåg 1959

Tolv st olika sågar från 1959 och fram till idag kan man lyssna på. Gillar man det är det bara att luta sig tillbaka i soffan och njuta av musiken från skogen. Det är väl nördigt säg 😉

Godmorgon

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.