MIX kämpar!

Jag stöttar MIX på Mariedal då jag nu vart kund där i många år. Därför känner jag mig stolt över deras kamp att göra oss nöjda samtidigt som dom inte vill varsla någon. Detta delade Faraidon på deras Facebook idag.

Nytt från imorgon!!!!

Så var det dags för lite mera nyheter från oss på MIX med anledning av nya regler kring matservering och risker för smittspridning.

Nu stoppas t.ex servering direkt från buffé och det är bestämt att alla restauranger skall servera direkt vid bordet. Vi oroar inte för det utan för oss blir det att resa tillbaka lite i tiden och återgå till det system vi hade tidigare till er gäster.

Vi kommer således ta bordsbeställning som vid ala-carte, men vi kommer ändå servera flera olika husmansrätter som vid buffé samt sallader. Du kan alltså fortfarande få från alla rätter samt äta den mängd du själv önskar. Skillnaden är bara att det är vi som serverar dig vid bordet.
Men vi är laddade för detta då vi vill fortsätta se er alla till bords hos oss.

Förutom att vi serverar sprit för invärtes bruk om så önskas så har vi självklart även för utvärtes bruk till er alla. Ju renare vi är tillsammans ju friskare vi bli

Återigen vill jag ett stort tack till er alla trogna kunder som låter oss leverera era luncher och middagar.

/Faraidon med personal

Dom fixar även fantastisk hämtmat, Stötta dom!

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.