Vilken Jaktiakväll

Jag älskar företagsevent och har äran att då och då bli inbjuden till olika inställningar. Igår så va det Jaktia som hade en eventdag som mycket vackert och pompöst avslutades med en fantastisk VIP kväll med film och läckerheter direkt från skogen. När man först tänker på Jaktia så tror man kanske att det bara är jakt, fiske och fritid. Men Jaktia har en bredd av så mycket mera också vilket vi fick ta del av igår samt att gänget levererar ett fantastiskt kunnande och service och ett brett nätverk.

Förutom Jaktias breda sortiment så var det igår provkörning av VW bilar från Motorcentralen vilket var mycket uppskattat. Dom har ju fordonsmodeller som är exemplariska för just jakt och fritid.

En annan höjdpunkt var att Mackmyra Svensk Whiskey AB var på plats med många trevliga buteljer vi fick ta del av. Visst hör jakt och alkhol ihop om man använder den på rätt sätt. Därför har Mackmyra släppt en dryckjom som heter JAKTLYCKA, en höstutgåva som inspirerats av våra svenska gamla skogar och dess skatter lingon och blåbär. Själva beskriver Mackmyra att JAKTLYCKA är en len uttrycksfull whisky med en mjukt inbäddad kryddighet och toner av torkad frukt, bär, russin och vanilj – En saga berättad i smak. Och jag håller verkligen med och kan därför varmt rekommendera den både hemma i vardagsrummet med frugan och efter avslutad jakt med jaktkamraterna invid en sprakande lägereld.

Så vad mera kan jag säga som avslut än att jag haft en minnesvärd och trevlig kväll bakom mig samt säga stort tack till alla inblandade arrangörer samt till de nya bekantskaperna man fick chansen att lära känna.

Godmorgon

//Big Papa

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.