Framtidens hojar?

Kommer ni ihåg att BMW 2017 presenterade sin eldrivna scooterkoncept?

Bild till artikel

Nu har BMW utvecklat den ytterligare till Definition CE 04 som dom valt att kalla den.

BMW tror stort på detta och att det är nya scootersegmentet vi kommer få se i framtiden. Riktigt när den blir en produktionshoj har man inte offentliggjort, men det kommer snart. Batterilådan sitter i botten på scootern vilket ger låg tyngdpunkt vilket är bra. Vilka mer hemligheter man byggt in är hemligt. Men man kan gissa att det är på detta viset vi kommer börja få se våra kommande motorcyklar också. Hörde från insatta att inom tio år är det bara elhojar som gäller. Å det är klart, fixar man batterierna små och med bra distans kommer det bli enkelt att satsa på elmotorcyklar. Bra eller inte..hmmmm….

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.