Nytt å kul på hjul

Idag presenterar jag motorcykeltillverkaren MV Agusta som tillsammans med Renaults sportbilsmärke Alpine nu ingått i ett samarbete. Tillsammans har dom nu tagit fram en ny hoj,  Superveloce  Alpine (det bästa från två världar) som ska byggas i 110 ex.

Bild till artikel

En ettrig liten 798 kubikare som levererar 147 kusar och med en vikt på 173 kilo. Resultat av det är 0-100 km/h på 3 sekunder och en toppfart på 240 km/h.

Lacken har man lånat från bilmodellen A110. Prislappen hamnar på ca 36.300 euro vilket iaf jag anser vara i högsta laget om än hojen va frän och blir sällsynt. HÄR hittar du mera om hojen och samrabetet.

Men inget slår ju en riktig järnhäst från USA, Indian alltså 😉

Godmorgon

//Big Papa

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.