Katalysator över?

Har du en skrotbil stående och vill sälja din katalysator och få in en extraslant?

Vi köper katalysatorer

Nu finns ett företag som reser gm hela landet och monterar lös och ger dig betalt på en gång 🙂 Företaget heter Caroba AB och har en hemsida HÄR där du kan komma i kontakt med dom. Sen att det är ett lokalt seriöst företag gör ju inte saken sämre. Man kan också få kontakt med dom på Facebook, klicka HÄR Vill du nå dom på Tel så är numret 070-6520690 el mejl: [email protected]

Sälja katalysator? Vi hämtar och köper

”Miljöskälen väger tungt till att vara delaktig i processen för att återvinna metall som kostar mycket energi och arbete för att utvinna. Platina, Palladium och Rodium är ädelmetaller som är sällsynta och rent generellt går det åt mycket mindre energi att återvinna dessa metaller än att utvinna mer ur berggrunden. Detta är egentligen huvudskälet till varför det är bra att sälja katalysatorer för återvinning, men det är även bra för plånboken.”

Så låt inte tjuven komma först utan kontakta hellre Caroba AB. Det gjorde jag 🙂

//Big Papa

2 kommentarer

 1. Gunnar. F

  Har för mig att auktoriserade bilskrotar kräver att skrotbilar skall ha de vitala delarna kvar ’kompletta’ för att dem skall ta emot dem för skrotning.
  Så risken finns ju att bilar utan kat. blir ståendes och då möjliggör en stor negativ miljöpåverkan!
  Det bästa måste väl ändå vara att skicka hela skrotet till var dem hör hemma, alltså på skroten!
  Istället för att se kortsiktigt och tjäna några kronor själv.
  Ps. Kanske inom en snar framtid för att få bort skrotbilar så kanske staten går in med en premie för att skrota bilen likt Tyskland m.fl. länder, som betalar -vad jag läst någonstans- upp till 4000kr till ägaren av skrotbilar…..så det kanske är värt att vänta ett tag, beroende på var dem står och hur miljöfarliga de är Ds.
  //GF.

 2. Patrik

  Hej! Gratis att lämna i Skellefteå, båda skrotarna i Övik, Kuusakoski Umeå,Lycksele Skellefteå, Övik har börjat ta emot bilar gratis oavsett skick så även tidigare nämnda. Även skroten i Ånge tar emot oavsett komplett eller ej så är det gratis. Så finns många alternativ om man vill slippa gynna skrotar som ej tar emot kompletta bilar. Vi köper bensinkattar för mellan 800 och 14.000 per bil så finns en del att tjäna för den som är vaken!! Våra köp har tvärt emot vad du skriver fått folk att ha råd att frakta sina skrotbilar till skroten tack vare de höga priser vi betalar! http://www.caroba.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.