Vapen

Gillar vapen i rätt händer och tycker det är kul att skjuta ”prick” på utebanor och i gympahallar. Det sistnämnda såklart med luftpistol och gevär.

Umeå | Jaktia Sverige

Jaktia Umeå - Parkgatan 2, Umeå | hitta.se

Inte någon storjägare men följer då och då med en å annan familjemedlem till skogs och spanar efter skjutbart vilt vilket är riktigt kul och avkopplande. Med det har ett tilltagande intresse för vapen, jakt och viltvård följt med i fotspåren och en jägarexamen har blivit avklarad. Jaktia i Umeå har blivit ett utflyktsmål där det inte bara snackas jakt utan allt som har med fritid och natur likaväl. Nu har dom bl.a lanserat en grym bössa som heter Sako S20 som jag förälskade mig direkt jag såg den.

Sako S20 Hunter - Bra Pris & Fri Frakt över 499:- | Jakt.se

Sako som nu firar 100 år också dessutom, dom startade faktiskt som vapenverkstad åt s.k. skyddskårerna. Sen började dom tillverka egna vapen 1921. Men det är historia det som vi kan gå in på en annan gång. Nu handlar det om modellen S20 med stocken ”Ergonomic hunter” som har en design som hjälper jägaren till det ultimataste skottet i jaktsituationen. Med ett fantastiskt grepp på tumhålskolven så kan den vara skillnaden mellan succé och misslyckande.

Sako S20 Kolv - Precision - Bra Pris & Fri Frakt över 499:- | Jakt.se

Gillar man prickskytte på banan som jag gör så har Sako även en stock för ”Tactical Precicion” som du köper till och sedan med enkelt handgrepp byter ut på bössan.

Att Sako S20 redan blivit succé för såväl jägare och banskyttar förstår jag efter att själv fått testa den. Jag brukar darra rätt bra i kikarsiktet men denna låg helt stilla då jag la an mot axeln. Sjukt trevlig bössa!

Umeå | Jaktia Sverige

Nu finns det säkert mycket mera att berätta om just denna och allt annat Jaktia butiken i Umeå levererar. Gör ett besök hos dom du med och ta en kaffe i butikens coffe corner och ställ alla din frågor. Vi kanske ses där 😉

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.