Sålt kärlek!

Tror f..n jag byter hoj. Vilken maskin nya Indian Challenger är. Testat den några dagar nu och jag har sällan skådat detta nöje.

Kan vara en bild av motorcykel och utomhusMin just sålda kärlek

Anledningen är att jag ”råkade” sälja min hoj till en bekant och bestämde mig för att beställa en ny -22a istället. Fått prova en Indian Challenger från -20 av MC butiken #UTMAB på Klockarbäcken, en maskin som slår allt jämförbart på alla sätt. I helgen när jag va ute på rull blev det långa omvägar vartän jag skulle. Lät min vän Johnny testa hojen som efter provturen bestämde sig direkt för att en mattsvart Challenger ska flytta in i garaget. För min del lutar det åt vitt (tror jag).

Challenger with Tour Pack | Indian Motorcycle Forum

Jag älskar ju vita hojar som ni som känner mig vet 😉 Hojarna skiljer sig litegrann. Challenger är vattenkyld och på 1768cc. Den väger 377kg med full tank och mäter över 2,5 meter. Att köra den är som att dansa till en romantisk låt med gumman. Otroligt välbalanserad! Tänker man kurva så svänger hojen självt och med sjuk power. Bara att hålla i sig och man kan inte sluta le.

Vad det blir nästa sommar är inte 100% klart mer än att märket Indian är solklart då det bräcker allt annat på marknaden som är likt.

Endast en Challenger kvar hos UTMAB finns det idag. Passa på att gör en toppenaffär med Pelle. Ring och boka date eller sväng förbi honom. 090 – 14 40 30. Besöksadress: Klockarbäckens industriområde | Kummelvägen 1, 901 37 Umeå. Pelle har kaffet klart du du kommer 😉

Tack Umeå Terräng & Motor AB (UTMAB) för allt lyckorus ni bidrar med 🙂

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.