Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Förbannade dynhosta och semester planer

 Har en hosta som inte vill lämna min kropp!! Otroligt irriterande!  Så Denna vecka landar jag bara på två träningstillfällen. Helt ok med tanke på att jag jobbat mycket kväll och haft barn hemma på dagen. 

Träffa en av pappas gamla polare idag Herr Mannberg, En gubbe helt i min smak, rak i snacket och rolig. Minns när de skaffade ormar, ett stort fet terrarium hade de strax innanför ytterdörren. Mamma Ingrid är livrädd för ormar då menar jag livrädd. Har nått svagt minne att hon svor nån ramsa när ormarna flytta in. Haha. Men vi var där rätt ofta så sällskapet var nog bra. 😉 Hur som helst så fick vi Öbergs barn och mamma Ingrid beröm för att vi fixat en sån fin begravning åt pappa kennet. 

Vi har suttit och kika runt på lite olika semester ortet och aktiviteter som vi vill göra i sommar. Vi hade ju tänkt åka veckan efter midsommar men vi har fått skjuta på det en vecka för vi ska tydligen på fest. (mer om det närmare sommaren. ) Så just nu blir det Kålmården, Mantorp och Vimmerby.  Vi funderade oxå på legoland men kände att Theodor ska få bli nått år till innan vi styr bilen över till Danskarna.

Stockholm blir det förstås oxå. Barnen måste ju få gå på Grönalund nångång. Ge mej fint väder då jag kan grilla körv å dricka varmchoklad! !! 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.